FLEX-serien for profesjonell renovering, oppussing og modernisering.

 

Enten det er klargjøring av underlag, gipskonstruksjoner, sliping for fjerning av puss og mur, sløying eller boring for ankerfester – fagfolk blir imponert av presisjon, pålitelighet og håndtering. Dette gjelder helt klart også for deres verktøy og tilbehør. Hos FLEX er alle en mester i sitt fag: fra vegg- og takslipere til miksere og bærbare støvsugere.Bootstrap Image Preview
Tak -og veggsliper
Stor brukervennlighet, applikasjonsmangfold og pålitelig kvalitet: FLEX Giraffe® har alltid vært synonymt med optimal brukervennlighet, god balanse og et perfekt arbeidsresultat. 


FLEX er også den eneste leverandøren av langhalsslipere som tilbyr en komplett pakke med sjiraffer på markedet: Fra batteridrevne til langhalsede slipemaskiner med ledning, fra betongslipere, til praktiske gipsslipere. Bare ekte proformance.

 

Til våre tak- og veggslipere

The FLEX Giraffes

 

The right Giraffe for every jobBootstrap Image Preview
GE MH 18.0-EC
Trådløs tak -og veggsliper med utskiftbare slipehoder.
Enda mer fleksibel uten strømkabel.

Bootstrap Image Preview
GE 7 +MH-O + SH 
Tak -og veggsliper med utskiftbare slipehoder. 

Bootstrap Image Preview
GDE 10 Set Thermo Jet
Tak -og veggsliper for betong.
Renovering og spesialmaskiner

 

FLEX tilbyr et bredt spekter av maskiner for profesjonelt renovasjons- og moderniseringsarbeid –

fra universalverktøy til kompakte betongslipere for kantsliping, fra slipemaskiner med og

uten variabel hastighet til renovasjonsslipere for overflater.


Bootstrap Image Preview
RETECFLEX

Sliping og avretting av et gulv med en FLEX RETECFLEX

Det universelle verktøyet for renovering, oppussing og modernisering.

Det brede hastighetsområdet gjør at RETECFLEX kan brukes multifunksjonelt. Enten du jobber på tre, bruker diamantslipeskiver, fresing av gips eller sliper betong, dekker RETECFLEX et bredt spekter av mulige bruksområder når det kommer til renovering og modernisering.


Mer info 

 

 

 

 

Betongmaskiner

 

Bootstrap Image Preview
LD 16-8 125 R, Kit E-Jet
Kompakt betongsliper for støvfri sliping inntil vegg og trappopptrinn, Ø 125mm.
Bootstrap Image Preview
LDE 16-8 125 R, Kit E-Jet
Betongsliper med trinnlpøs justering av turtall for støvfri sliping, Ø 125mm.
Bootstrap Image Preview
LD 18-7 150 R, Kit E-Jet
1800W kraftig betongsliper for sliping inntil vegg og trappopptrinn. Ø 150mm.
Bootstrap Image Preview
LD 24-6 180, Kit E-Jet
Betongsliper for større områder med diamantskive på Ø 180 mm.

 

FLEX pussemaskiner

De kompakte allrounderne

Unikt kompakt design, effektivt støvavsug og hendige - FLEX pussemaskiner med hastighetskontroll er allrounderne når det kommer til oppussing. Tilgjengelig som firkantpusser, rondellsliper og deltasliper. Multihullssystemet tillater bruk av alle FLEX-rondeller og alle vanlige rondeller på markedet.Bootstrap Image Preview
Oscillerende pussemaskin med firkantet bakplate
Bootstrap Image Preview
Rondellsliper med turtallskontroll
Bootstrap Image Preview
Deltasliper med turtallskontroll

 

 

Spesialistene

 

Bootstrap Image Preview
Trådløs SupraFLEX
Den batteridrevne SUPRAFLEX er spesialisten for malte overflater, tre, stein og metall. Roterende bevegelse sikrer effektiv avvirkning og optimale resultater under renovering, oppussing og modernisering.
Bootstrap Image Preview
TRINOXFLEX børstemaskin
Børstehodet med avtagbart beskyttelsesdeksel og tilkobling for støvavsug er ideell for arbeid på tre, spesielt tømmerramming. Børstevalsene er optimalt tilpasset behovene til konstruksjon og renovering.

 

 


Støvsuger

Støvfritt arbeid på byggeplassen med en FLEX industristøvsuger

 

For maksimal ytelse mot støv, smuss og farlige stoffer. FLEX-støvsugere finnes i støvklasse L, M og H - den riktige støvsugeren for enhver jobb. Den kompakte trådløse og ledningsbaserte klassen sikrer også enestående fleksibilitet.

 

  •      Støvfri og ren byggeplass
  •      Elektroverktøy med lang driftstid og levetid
  •      Rask oppbevaring av arbeidsmaterialet
Til støvsugere

Bootstrap Image Preview

 

Uunnværlig for bygging og renovering, oppussing og modernisering

Fra blandemaskiner og lasere til luftrensere og vinkelslipere

 

 

 

Bootstrap Image Preview

 

Multiverktøy

Med sine allsidige bruksområder er FLEX Multitool en pålitelig følgesvenn når det gjelder oppussing, modernisering, konstruksjon og oppussing, samt for innvendig etterbehandling, maling og gipskonstruksjon.

 

Bruksområdene spenner fra saging, skjæring, utskjæring og dykkutt i tre, plast og gipsplater, til å skrape av silikonfuger, maling og teppelim. I tillegg kan fliser kuttes enkelt og gammel flisfuge og flislim kan fjernes.

Til produkt

 

 

 

 

 

Driller og skrumaskiner for bygg og renovasjon

Bootstrap Image Preview

 

Borhammere

Spesielt kraftige og effektive bor -og meiselhammere til daglig bruk for bygg og renovering.

Bootstrap Image Preview

 

Gips skrutrekker

Perfekt for bruk i konstruksjon eller renovering: Den trådløse skrutrekkeren for gipsplater for alle gipsjobber. Den mest ergonomiske designen i sin klasse.

Bootstrap Image Preview

 

Batteridriller

Boring, skruing og blanding av maling er typisk ved renovering, bygging og oppussing, og alt er mulig med batteridrill. Tilgjengelig med 2-trinns eller 4-trinns gir for maksimal bore- og skrueffektivitet.

Bootstrap Image Preview

 

Slagbormaskiner

2-girs batteridrevet slagbormaskin kombinerer høy ytelse med en hendig størrelse. Den kan håndtere nesten alle bore- og skrujobber, enten det er på verkstedet eller på byggeplassen.

 

Riktig sag for enhver jobb

Bootstrap Image Preview

 

Tigersager

FLEX tigersager imponerer med sin universelle sagbladholder for enkle sagbladskift. De egner seg ideelt for å skjære ut eller kutte av deler i både konstruksjon og renovering. De batteridrevne sagene gir maksimal fleksibilitet

Bootstrap Image Preview

 

Stikksager

Allrounderen for sagejobber innen renovering, oppussing og modernisering: FLEX batteridrevne stikksager. De børsteløse motorene sikrer høy effektivitet og ytelse.

Bootstrap Image Preview

 

Sirkelsager

Nøyaktig saging hver gang - enten det er en batteri- eller nettdrevet sirkelsag, sørger styreskinnene til FLEX for håndholdte sirkelsager svært presist og samtidig ergonomisk og komfortabelt arbeid

Bootstrap Image Preview

 

Trådløs kapp -og gjærsag

Opptil 40 % bedre ytelse med FLEX batteridrevne gjærsag. I tillegg gjør den kompakte, men robuste designen den allsidig og gir de mest presise skjæreresultatene. Den batteridrevne sagen er supplert med et matchende bærbart sagbord.

 

 

FAQ

Hva er forskjellen mellom oppussing og renovering?

 

Renovering betyr skadereparasjon, så det gjøres når det er en alvorlig mangel eller når en bygning er skadet. Renoveringen reparerer skadene på bygningen og gjenoppretter den til sin opprinnelige tilstand. De renoverte komponentene blir dermed gjenopprettet til sin opprinnelige kvalitet etter renoveringen. Renoveringer er ofte komplekse, så de krever spesialistkunnskap og bør utføres av en ekspert hvis mulig. Typiske tiltak som utføres ved oppussing av hus er blant annet fjerning av mugg, drenering av kjeller, utbedring av utett tak eller tetting av balkong eller terrasse. Renoveringsløsninger er også nødvendig for blant annet sprekker i puss.

 

Dersom konstruksjonsskader krever renovering, foretas ofte modernisering samtidig. Modernisering betyr å bringe et hus eller bygg opp til dato og forbedre det for å øke verdien. For eksempel ved å isolere tak og vegger for å øke energieffektiviteten eller ved å installere et nytt varmesystem med lavere energiforbruk.

 

Oppussing, som renovering, innebærer å gjenopprette en bygning til sin opprinnelige tilstand. Dette handler imidlertid ikke om defekter i bygninger, men om å optimalisere deres visuelle appell. Mindre defekter fra daglig slitasje repareres i prosessen. Oppussingsarbeid omfatter tapetsering, maling av vegger og fasader og legging av nytt gulv. I de fleste tilfeller kan huseiere gjøre dette arbeidet selv.

 

Hva er fordelene med disse tiltakene?

 

Renovering, oppussing eller modernisering gir en lang rekke fordeler. I alle tilfeller økes komforten inne i bygningene og deres visuelle utseende forbedres. Renovering gir også økonomiske fordeler takket være mindre energiforbruk, spesielt ved energirenovering. Lavere CO2-utslipp og oppvarmingskostnader hører også med.