Om oss

Trond T. Wikant AS 


Trond T. Wikant AS har egen import fra produsenter som er blant de ledende i Europa på sine områder. Dette gjør oss til en konkurransedyktig partner for store og små bedrifter i norsk industri som setter krav til sine leverandører.

Erfaring

Vår lange fartstid har gitt oss nødvendig erfaring for å kunne tilby produkter med høy og stabil kvalitet, og vi har levert maskiner og utstyr for avgrading og overflate- bearbeiding siden 1959.

Service og bredde

Med våkne og serviceinnstilte medarbeidere, samt et meget bredt varelager, er vårt mål å yte god service og ekspedere ordre samme dag. Vi har et omfattende erfaringsgrunnlag når det gjelder å finne effektive løsninger innen vårt område – manuelt eller automatisk.

Du kan snakke med oss enten det gjelder børsting , sliping , sandblåsing , polering , vibrasjonstromling , slyngerensing, meisling, boring eller vasking.

Kompetanse

Som en spesialforretning med et meget velassortert varelager har vi med dette webstedet som mål å gi både bredde-, som anvendelsesområder, og dybdeinformasjon om tusenvis av våre produkter.

Vi ønsker likevel at dette fører til at du ringer oss for en individuell prat om beste løsning for din spesifikke oppgave. Hos oss kan du handle standard- eller spesialprodukter når det trengs. Det skal være hyggelig å handle hos oss – og du får vår kompetanse på kjøpet.

Spesialitet

Ett av våre spesialområder er levering av maskiner og utstyr for overflatebearbeiding. Vi har lengre erfaring, og større utvalg av utstyr og hjelpemidler, enn de fleste andre i bransjen. Vi er den beste partner for overflatebehandling!