Flex batterisystem

FLEX batterisystem
Kraft uten grenser.
Den nyeste celleteknologien, et patentert kjølesystem og aktiv varmestyring sikrer:

+   Uslåelig kraft og ytelse

+   Lengre kjøretid

+   Ekstremt lang kjøretid

KEEP COOLTM - Kjølesystem for maksimal batterikraft uten grenser

Battericellene er dekket av et kjølemateriale som aktivt absorberer overflødig varme og reduserer varmegenerering. KEEP COOL -teknologien forhindrer derfor at batteriet overopphetes.

Batteriene varer mye lenger med maksimal effekt.

 Et stort antall ladeprosesser kan skade batteripakken, redusere kapasiteten og levetiden foringes i økende grad. KEEP COOL -teknologien sørger også for å redusere tap av kapasitet betydelig.

Ekstremt lang batterilevetid - garantert.

KEEP CONTROL - Varmestyring for lang levetid

Batteristyringssystemet overvåker spenning, temperatur og kontrollerer ladeprosessen:

Under drift måler elektronikken i batteripakken cellespenningen og temperaturen, disse dataene overføres til verktøyet. Elektronikken i verktøyet overvåker og måler spenningen.

 Under lading overvåker og måler elektronikken i batteripakken spenningen, temperaturen og strømmen, og kontrollerer dermed ladeparametrene. Elektronikken i batteripakken evaluerer ladestatusen og sørger for at batteriet lades så forsiktig som mulig.

For lengre levetid på batteripakken og rask, skånsom lading.

FLEX -hurtiglader sørger for at batteriet og laderen er permanent avkjølt, og sikrer en enda raskere og mer skånsom ladeprosess.

10.8 og 18.0 Volt - den beste løsningen for enhver applikasjon

 Fra lette og hendige maskiner til kraftige og robuste med mye slagkraft, med maskiner med et optimalt pris-ytelsesforhold til den nyeste børsteløse teknologien. FLEX batterisortiment tilbyr alt du trenger.Børsteløs EC -teknologi for enda mer kraft og enklere vedlikehold

De børsteløse FLEX-motorene er ekstremt robuste, slitesterke og ekte kraftgeneratorer i det daglige arbeidet. Og i kombinasjon med Flex -batteriteknologi, skapes et overlegent produkt-konsept for maksimal ytelse og maksimal fleksibilitet.

 

     +   Opptil 65% lengre kjøretid

     +   Opptil 10 ganger lengre levetid

     +   Opptil 30% mer effekt

Bootstrap Image Preview